Vakature Voorzitter Directie Unkobon

[:nl]De consumentenbond van Bonaire heeft besloten om de statutaire directiefunctie door een driemanschap te laten uitvoeren, te weten een Voorzitter, een Secretaris en een Penningmeester. De Penningmeester is inmiddels gevonden en benoemd.

Unkobon is nu op zoek naar een vrijwilliger die taak van Voorzitter op zich wil nemen. De Bondsraad, het ledenparlement van de vereniging, heeft een profielschets gemaakt van de voorzitter  die de vereniging zoekt. De Voorzitter kan zowel een vrouw als een man zijn, in het profiel is de Voorzitter desondanks met hij aangeduid.

profiel voorzitter directie

In een organisatie als Unkobon is het van belang dat de vrijwilligers goed met elkaar op kunnen schieten. Voor de invulling van de functie hanteren we daarom een proeftijd van drie maanden waarin zowel de Voorzitter als de leden van Raad van Toezicht en van de Bondsraad de gelegenheid hebben om te beslissen om al dan niet met elkaar verder te gaan.

Verdere details van de wervingsprocedure zijn  uitgewerkt en zijn daarna op aanvraag beschikbaar.

Als u zich wilt inzetten voor Bonaire, of als u meer informatie wilt, neem dan contact op met Unkobon: secretariaat@consumentenbonaire.com of telefoon 782 1009 (ma-vrij van 9:00-12:00 uur).[:]

Deel dit