Vacature directeur Unkobon (voorzitter directie)

De Union di Konsumidó Boneiru (Unkobon) is de consumentenbond van Bonaire. De vereniging behartigt de belangen van consumenten op Bonaire, in het bijzonder die van haar leden.

Dankzij de inbreng van deskundige vrijwilligers is Unkobon een invloedrijke organisatie die een serieuze gesprekspartner is van zowel lokale gedeputeerden als landelijke bestuurders. Regelmatig vindt overleg plaats met departementale en lokale ambtenaren, directies van bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties.

De directie van Unkobon bestaat uit drie leden, een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De functie van voorzitter komt in maart vrij.

Unkobon biedt
Bent u iemand die graag positief invloed wil uitoefenen om een bijdrage te leveren aan Bonaire, dan biedt Unkobon u die mogelijkheid.

Profiel
De directeur m/v die wij zoeken is een dienend leider met oog voor de Bonairiaanse samenleving die bereid is zich belangeloos voor deze samenleving in te zetten. De voorzitter is eerder de spin in het web dan de baas van de organisatie.

  • Boegbeeld van Unkobon. Communiceert gemakkelijk in het Papiamentu en in het Nederlands.
  • Belangenbehartiger die kan netwerken en beschikt over beïnvloedingsvermogen en overtuigingskracht.
  • Verbinder die belang hecht aan samenwerking, stuurt door het stimuleren van samenwerking en gezamenlijkheid en daarbinnen ruimte creëert voor ambities van mensen.

Klik hier voor een volledig functieprofiel.

Voor meer informatie: secretariaat@unkobon.org  Whatsapp/tel: +599 7821009

Deel dit