Unkobon zoekt Secretaris directie

[:nl]De consumentenbond van Bonaire heeft besloten om de statutaire directiefunctie door een driemanschap te laten uitvoeren, te weten een Voorzitter, een Secretaris en een Penningmeester. De Penningmeester is inmiddels gevonden en benoemd.

Unkobon is nu op zoek naar een vrijwilliger die de taak van Sectretaris op zich wil nemen. De Bondsraad, het ledenparlement van de vereniging, heeft een profielschets gemaakt van de secretaris  die de vereniging zoekt. De Secretaris kan zowel een vrouw als een man zijn, in het profiel is de Secretaris desondanks met hij aangeduid.

In een organisatie als Unkobon is het van belang dat de vrijwilligers goed met elkaar op kunnen schieten. Voor de invulling van de functie hanteren we daarom een proeftijd van drie maanden waarin zowel de Secretaris als de leden van Raad van Toezicht en van de Bondsraad de gelegenheid hebben om te beslissen om al dan niet met elkaar verder te gaan.

Verdere details van de wervingsprocedure worden uitgewerkt en zijn op aanvraag beschikbaar.

Als u zich wilt inzetten voor Bonaire, of als u meer informatie wilt, neem dan contact op met Unkobon: secretariaat@consumentenbonaire.com of telefoon 782 1009 (ma-vrij van 9:00-12:00 uur).[:]

Deel dit