Programma Meten is Weten, Flamingo TV

[:nl]Programma “Meten is Weten” – Flamingo TV

Al enige tijd is Unkobon, de Consumentenbond van Bonaire, een programma gestart met de naam “meten is weten”.
De enquêtes gaan over de kwaliteit van een bedrijf of instelling op Bonaire. Iedere keer zal er een bedrijf of dienst als onderwerp dienen.
Er is een nieuwe enquete methode in gebruik genomen op basis van een open source systeem dat LimeSurvey heet.
Unkobon heeft voor haar volgende enquête gekozen voor Flamingo TV.

Het is bedoeld voor diegenen die een abonnement bij Flamingo TV hebben.

Het verzoek is om de enquête in te vullen. De enquête staat hier op de website van Unkobon www.consumentenbonaire.com/polls en is door iedereen in te vullen. Tevens staat een verwijzing naar de enquêtes, vermeld bij de Facebook groep ConsumentenBonaire (waar je lid van moet zijn om het te kunnen zien).
Unkobon wil van de consument op Bonaire op verschillende tijden weten wat de kwaliteit van leveren is van het bedrijf, organisatie of instelling. De enquêtes zullen na enige tijd herhaald worden om na te gaan hoe de ontwikkeling is. De consument heeft 14 dagen de tijd om de enquête in te vullen en daarna volgt een ander bedrijf of instelling. Unkobon zet de resultaten op de website en is voor iedereen te zien. Voor de enquête: zie www.consumentenbonaire.com/polls .[:en]A new survey in program “Meten is Weten”.

Flamingo-TV, only if you subscribe to this service.

The survey can be found in your own language at :  www.consumentenbonaire.com/polls[:pa]E enkuestra nobo na programa “Meten is Weten”.

Flamingo TV, únikamente pa kliente di esaki servicio,

E enkuestra na Papiamentu :  www.consumentenbonaire.com/polls[:]

Deel dit