Programma “Meten is Weten” – Belastingdienst/CN

[:nl]Al enige tijd is Unkobon, de Consumentenbond van Bonaire, een programma gestart met de naam “Meten is Weten”.
Unkobon is begonnen met een enquête over de kwaliteit van een bedrijf of instelling op Bonaire. Iedere keer zal er een bedrijf of dienst als onderwerp dienen.
Unkobon heeft voor haar volgende enquête gekozen voor Belastingdienst Caribisch Nederland.
De enquete is te vinden in uw eigen taal op:  www.consumentenbonaire.com/polls

Het verzoek is om de enquête in te vullen. De enquête staat hier op de website van Unkobon en is door iedereen in te vullen (In uw browser moet “script” mogelijk zijn want de SurveyMonkey enquête maakt gebruik van javascript. Het duurt even voordat de pagina geheel geladen is …).

Tevens staat een verwijzing naar de enquêtes in drie talen, Papiamentu, Engels en Nederlands, vermeld bij de Facebook groep ConsumentenBonaire (waar je lid van moet zijn om het te kunnen zien).
Unkobon wil van de consument op Bonaire op verschillende tijden weten wat de kwaliteit van leveren is van het bedrijf, organisatie of instelling. De enquêtes zullen na enige tijd herhaald worden om na te gaan hoe de ontwikkeling is. De consument heeft 14 dagen de tijd om de enquête in te vullen en daarna volgt een ander bedrijf of instelling. Unkobon zet de resultaten op de website en is voor iedereen te zien. Voor de Nederlands, Papiamentse en Engelse versie van de enquête: zie www.consumentenbonaire.com/polls .[:en]Sorry, at this moment only the Dutch version exists.

The survey can be found in your own language at :  www.consumentenbonaire.com/polls[:pa]Sorry, momenteel alleen nog in het Nederlands.

De enquete is te vinden in uw eigen taal op:  www.consumentenbonaire.com/polls[:]

Deel dit