“Flinke modernisering en hoge ambitie bij Post BES!”

postKralendijk-Bonaire—Flamingo Express Dutch Caribbean wordt per 1 januari 2014 de nieuwe concessiehouder voor de postdienstverlening op de BES-eilanden. Flamingo Express Dutch Caribbean heeft ambitieuze plannen voor wat betreft de postdienstverlening en andere postgerelateerde activiteiten op de BES-eilanden. Flamingo Express is een zuster bedrijf van Flamingo Communications Bonaire. Flamingo Communications is de bekendste drukkerij op Bonaire met meer dan 11 medewerkers in dienst. Begin 2013 is Flamingo Communications -onder leiding van Bart Bergman- overgenomen door een groep enthousiaste en vooruitstrevende ondernemers.

 

Op dit moment wordt de prioriteit gelegd op een “geruisloze overgang” van de postdienstverlening van Nieuwe Post N.A. naar Flamingo Express Dutch Caribbean. “De informele contacten zijn al gelegd met het management van Nieuwe Post NA voor een vlotte en goede overgang. Nieuwe Post NA heeft alle medewerking toegezegd en zal zich voor 100% inzetten voor een geruisloze overgang”, aldus Bart Bergman.

Bart Bergman zegt “naast het traditionele drukwerk dat Flamingo Communications al meer dan 20 jaar op een uitstekende wijze doet, zal per 2014 vele nieuwe diensten en producten door Flamingo Express Dutch Caribbean worden aangeboden. Wij beginnen o.a. met een zeer moderne “Drukwerkservice”. U kunt dan on-line uw drukwerk aan ons sturen en indien gewenst, kunnen we na het afdrukken, meteen adresseren en laten bezorgen. Dus een complete en snelle service via de combinatie van drukkerij en postkantoor”.

Gedurende de komende maanden zal er meer informatie worden gegeven over de nieuwe diensten die  Flamingo Express Dutch Caribbean zal aanbieden, waaronder  Webdesign, Logistiek, Print & Mailservices en On-line shopping. Ook zal binnenkort meer informatie worden gegeven over de praktische gevolgen van de overgang van de postdienstverlening.

Contact:Bart Bergman, directeur Flamingo Express Dutch Caribbean N.V.

Deel dit